Referanser

Her har vi samlet noen av referanseprosjektene våre. I tillegg til disse kan vi nevne at vi leverer rørleggertjenester for Montera, Lefdal og Epoq. Vi er servicepartner for Geberit og utfører mange serviceoppdrag for dem hvert år. I tillegg monterer vi Geberit sine toaletter for Funksjonsutstyr. 

Oppdrag i byens rådhus

Oppdraget er et av de større vi har vært med på, og til tider vil var det mange medarbeidere fra Rørlegger Torgersen å se i bygget.

Samarbeid med Funksjonsutstyr

Vi har samarbeidsavtale med Funksjonsutstyr på rørleggertjenester i Rogaland. Funksjonsutstyr har spesialisert seg på innredning av bad og kjøkken samt tekniske hjelpemidler til funksjonshemmede og eldre.

Videregående skole på Bryne

Den nye skolen erstatter Time og tidligere Bryne videregående skole. Det var Rogaland fylkeskommune som sto bak prosjektet, og BRG Entreprenør var totaltentreprenør.

Oppussing av bad av Rørlegger Torgersen

Det er rart med det, men straks du har bestemt deg for å gjøre noe med badet, så kommer usikkerheten. Hvordan gripe det an? Rørlegger Torgersen hjalp familien Sollie med alt da de ønsket å totalrenovere badet.

Rør-og sanitærarbeid i Ålgård kirke

Når Ålgård kirke i Gjesdal kommune utenfor Sandnes åpnet dørene våren 2015 var det med sanitærvarme- og sprinkleranlegg fra Rørlegger Torgersen.